Skip to main content

Resebroschyrer - för hösten 2024

Här hittar du broschyrer som gäller för hösten 2024

Du kan gå till beställningssidan genom att klicka på kommunnamnen under broschyren.

Vill du få broschyren skickad med post i stället, eller om du har några andra frågor, då kan du kontakta oss här

--------------------------------------------------
Obs. Vi jobbar på att få våra höstresor 2024 klara för registrering.

Håll utkik på denna sida, anmäl dig till vårt nyhetsbrev eller följ oss på Facebook för att bli informerade så snart vi kan presentera våra resor hösten 2024.

Våra resor våren 24 hittar du här
--------------------------------------------------

Sök resa

Din resa startar från din kommun

Fyra goda anledningar att resa med Bella Resor
1. Det är enkelt och smidigt

Du hämtas upp vid en central plats i din kommun och körs med buss till flygplatsen. Här erbjuds du hjälp med incheckning och bagageinlämning, vilket ger dig en bekymmersfri och lugn start på resan. Vid hemresan kör bussen tillbaka samma väg.

2. Det är tryggt

Din svenska reseledare är närvarande hela veckan. Hotell, måltider och utflykter är arrangerade och betalda i förväg. Vi genomför programmet i lugn takt – så att du kan fokusera på att njuta och få uppleva det bästa som resmålet har att erbjuda.

3. Det är lätt att hitta likasinnade

Det spelar ingen roll om du startar resan tillsammans med någon, eller om du reser själv. Semestern spenderas i grupp tillsammans med andra jämnåriga. Många berättar om nya vänner de har funnit, som de väljer att träffa igen efter hemkomsten.

4. Det är väldigt trevligt

Vi gör det mesta tillsammans – vi bor på samma hotell, äter mat tillsammans och vi åker på utflykter. De flesta som är med på resan kommer ju från samma hemkommun – där många delar liknande erfarenheter – och samtalen flyter på lätt!