Skip to main content

Om Bella Resor

"Världens bästa researrangör för seniorer!"

Bella Rejser ApS är en dansk resebyrå, som har existerat sedan 2014. Under år 2022 hade vi mer än 200 avgångar från Danmark och nu har vi också startat upp vår verksamhet i Sverige.

Bella Resor specialiserar sig på att erbjuda gruppresor som är anpassade för seniorer, till resmål som Andalusien, Mallorca, Teneriffa, Katalonien, Kreta, Madeira och Gran Canaria.

De första resmålen som arrangerades från Sverige var det vackra Mallorca och den ständigt grönskande ön Madeira. Under 2023 har vi kompletterat med resor till Andalusien, Katalonien, Teneriffa och Gran Canaria. Våren 2024 startar vi upp med resor från Skåne till Kreta! Resorna hit ger dig garanterat oförglömliga upplevelser och fantastiska reseminnen! Flera resmål och flera avresekommuner kommer! Håll utkik i vårt nyhetsbrev, för där presenteras nya resmål efter hand.

Det som utmärker oss är att vi skräddarsyr resor för grupper av deltagare som bor inom samma region. Många vill ju resa tillsammans med någon som de redan känner och om nya bekantskaper uppstår under resans gång, så är det ju trevligt att lätt kunna fortsätta att umgås när man kommer hem. Det är också ett utmärkt och tryggt sätt att resa själv, eftersom man snabbt hittar trevliga reskamrater i gruppen.

Detta har visat sig vara ett lyckat koncept då våra resenärer gärna återkommer år efter år och det tar vi som ett mycket gott betyg! Vi månar om hög kvalitet, omtanke och trygghet och det tror vi är anledningen till att vi har rekordmånga glada och nöjda gäster (läs gärna några av våra recensioner, se nedan) – och vi har minsann blivit kallade ”världens bästa researrangör för seniorer”.

Vi tar väl hand om dig från det att vi hämtar upp med buss i den kommun varifrån du beställer din resa och transporterar dig till flygplatsen tur och retur. På flygplatsen hjälper vi förstås till med incheckningen och på resmålet möts du av våra svenska reseledare. De finns behjälpliga både på flygplatsen, på hotellet och på våra utflykter, så du är i goda händer.

Det mesta är inkluderat i resans pris, som halvpension på hotellet, fyra intressanta utflykter där lunch och entréer ingår, bussresor mm så det är lätt att beräkna reskassan.

Se fram emot en innehållsrik och rolig resa!

Vi är självklart medlemmar av Resegarantifonden.

Så säger våra kunder

 

Anställda

Sök resa

Din resa startar från din kommun

Fyra goda anledningar att resa med Bella Resor
1. Det är enkelt och smidigt

Du hämtas upp vid en central plats i din kommun och körs med buss till flygplatsen. Här erbjuds du hjälp med incheckning och bagageinlämning, vilket ger dig en bekymmersfri och lugn start på resan. Vid hemresan kör bussen tillbaka samma väg.

2. Det är tryggt

Din svenska reseledare är närvarande hela veckan. Hotell, måltider och utflykter är arrangerade och betalda i förväg. Vi genomför programmet i lugn takt – så att du kan fokusera på att njuta och få uppleva det bästa som resmålet har att erbjuda.

3. Det är lätt att hitta likasinnade

Det spelar ingen roll om du startar resan tillsammans med någon, eller om du reser själv. Semestern spenderas i grupp tillsammans med andra jämnåriga. Många berättar om nya vänner de har funnit, som de väljer att träffa igen efter hemkomsten.

4. Det är väldigt trevligt

Vi gör det mesta tillsammans – vi bor på samma hotell, äter mat tillsammans och vi åker på utflykter. De flesta som är med på resan kommer ju från samma hemkommun – där många delar liknande erfarenheter – och samtalen flyter på lätt!