Skip to main content

Presentkort

Det är inte lätt alla gånger att hitta en riktigt bra present till lite äldre familjemedlemmar – för de har ju redan det mesta. Men när du ger bort ett presentkort från Bella Resor skänker du sol, värme och frihet att välja härliga upplevelser! Och dessutom möjlighet att lära känna nya vänner lokalt.

För hos oss reser du tillsammans med andra seniorer från ditt närområde, vilket skapar trygghet och gör det lätt att umgås även när man kommer hem, och kanske vill fortsätta att glädjas över sina gemensamma reseupplevelser. Att lära känna nya ansikten är ju alltid trevligt, även om man bara väljer att heja glatt när man springer på varandra där på hemmaplan.

Ett presentkort från Bella Resor sprider glädje och längtan till framtida upplevelser och passar lika bra till födelsedagspresent, som vid jul eller andra tillfällen man vill fira.

Fyll presentkortet med valfritt belopp – så kommer mottagaren genast ett steg närmare en oförglömlig resa i gott sällskap med likasinnade från samma kommun.

Obs! Presentkortet betalas nu direkt. När betalningen är registrerad i vårt system, kommer du motta en kvittering på inbetalat belopp och sedan, inom någon timme, även motta en e-mail med ett presentkort i PDF-format, vilket kan skrivas ut. (Alla presentkort har en giltighetstid på 3 år)

Beställare

*
*
*
*
*
*
*
      

Fyra goda anledningar att resa med Bella Resor
1. Det är enkelt och smidigt

Du hämtas upp vid en central plats i din kommun och körs med buss till flygplatsen. Här erbjuds du hjälp med incheckning och bagageinlämning, vilket ger dig en bekymmersfri och lugn start på resan. Vid hemresan kör bussen tillbaka samma väg.

2. Det är tryggt

Din svenska reseledare är närvarande hela veckan. Hotell, måltider och utflykter är arrangerade och betalda i förväg. Vi genomför programmet i lugn takt – så att du kan fokusera på att njuta och få uppleva det bästa som resmålet har att erbjuda.

3. Det är lätt att hitta likasinnade

Det spelar ingen roll om du startar resan tillsammans med någon, eller om du reser själv. Semestern spenderas i grupp tillsammans med andra jämnåriga. Många berättar om nya vänner de har funnit, som de väljer att träffa igen efter hemkomsten.

4. Det är väldigt trevligt

Vi gör det mesta tillsammans – vi bor på samma hotell, äter mat tillsammans och vi åker på utflykter. De flesta som är med på resan kommer ju från samma hemkommun – där många delar liknande erfarenheter – och samtalen flyter på lätt!