Skip to main content

Blogg och inspiration

Välkommen till Bella Resors blogguniversum. Kanske funderar du på en resa med Bella Resor, kanske har du redan varit med oss ​​flera gånger. Oavsett så hittar du här massor av spännande innehåll i form av intervjuer med våra gäster och reseledare. Det finns också resedagböcker, information om vårt koncept och mycket mer. Riktigt bra läsning!

Möt Erika och hör om hennes erfarenheter med Bella Resor
  • SE: Möt våra gäster
  • Möt Erika och hör om hennes erfarenheter med Bella Resor
  • Erika är född 1935 och har rest med Bella Resor 3 gånger. Hon har varit på Kreta, Teneriffa och Mallorca. I en videointervju berättar hon lite om vad hon uppskattar med Bella Resor.
Dagbok från en Bella Resa
  • SE: Dagbok
  • Dagbok från en Bella Resa
  • Vi har haft Claus (textförfattare och vän till huset) med oss ​​på en av våra resor till Andalusien - här kan du läsa om hans upplevelser: På äventyr från Egedal till Bella Andalusien Dagbok från...
Möt Torben och hör om hans erfarenheter med Bella Resor
  • SE: Möt våra gäster
  • Möt Torben och hör om hans erfarenheter med Bella Resor
  • Möt Torben Jensen från Herfølge. Torben och hans sambo Rita var på sin första Bella-resa i maj 2023. I en videointervju berättar Torben lite om sin upplevelse av konceptet och om gemenskapen i gruppen.
Ladda fler blogginlägg
Sök resa

Din resa startar från din kommun

Fyra goda anledningar att resa med Bella Resor
1. Det är enkelt och smidigt

Du hämtas upp vid en central plats i din kommun och körs med buss till flygplatsen. Här erbjuds du hjälp med incheckning och bagageinlämning, vilket ger dig en bekymmersfri och lugn start på resan. Vid hemresan kör bussen tillbaka samma väg.

2. Det är tryggt

Din svenska reseledare är närvarande hela veckan. Hotell, måltider och utflykter är arrangerade och betalda i förväg. Vi genomför programmet i lugn takt – så att du kan fokusera på att njuta och få uppleva det bästa som resmålet har att erbjuda.

3. Det är lätt att hitta likasinnade

Det spelar ingen roll om du startar resan tillsammans med någon, eller om du reser själv. Semestern spenderas i grupp tillsammans med andra jämnåriga. Många berättar om nya vänner de har funnit, som de väljer att träffa igen efter hemkomsten.

4. Det är väldigt trevligt

Vi gör det mesta tillsammans – vi bor på samma hotell, äter mat tillsammans och vi åker på utflykter. De flesta som är med på resan kommer ju från samma hemkommun – där många delar liknande erfarenheter – och samtalen flyter på lätt!