Skip to main content

Club Bella - resor med senioraktiviteter

Äntligen kan vi på Bella Resor presentera Club Bella - för dig som vill resa, ha roligt i trevligt sällskap och njuta mer av livet - på spanska solkusten!

Våra gäster på Bella Resor har länge efterfrågat lite längre resor - och voilà - här presenterar vi nu vår stora nyhet - Club Bella!

Vi har valt den spanska solkusten, i södra Spanien, som hemvist för Club Bella! Med 300 soldagar om året, och en behaglig temperatur, bidrar Costa del Sol till att du får en riktigt härlig semester. I Fuengirola, som ligger mellan Marbella och Malaga, hittar du vårt omtyckta hotell, där du kommer tillbringa hela två veckor per resetillfälle. Här finns obegränsade möjligheter och det fina är att du själv väljer fritt vad du vill fylla dina semesterdagar med.

På Club Bella anordnar vi aktiviteter i alla smakriktningar. Vad sägs om att åka på spännande utflykter, kanske prova på vattengymnastik eller utmana någon i brädspel? För att bara nämna några exempel. Hotellets alla faciliteter garanterar även en skön vistelse för den som föredrar vila, sol och bad. Att resa med Bella Resor ska vara lätt och bekvämt, hela resan igenom. Vi utgår ifrån din hemkommun, där du blir hämtad med buss, tillsammans med dina medresenärer från närområdet. Väl framme vid flygplatsen hjälper Bella Resors flygplatsguide till med incheckningen.

På Club Bella är våra svenska guider redo att introducera dig till alla aktiviteter och följa med på utflykterna, vilka du kan anmäla dig till direkt på plats. På hotellet träffar du även seniorer som kommit med gruppresor från andra kommuner. Så utsikterna är mycket goda att träffa nya vänner och uppleva en härlig gemenskap.

Så vad sägs om att ladda batterierna på en soligare breddgrad under ett par veckor i oktober eller november?

Läs mera om hotellet, programmet och avresor nedan.

Sök resa

Din resa startar från din kommun

Program

 • VÄLKOMMEN TILL CLUB BELLA: Ett koncept skapat av och för seniorer

 • Nu kan du se fram emot att få koppla av och njuta och dessutom få med dig många spännande upplevelser. Ett helt smörgåsbord av gemensamma aktiviteter inom Club Bella ligger och väntar på dig!

  Mer än 2000 seniorer har bidragit till utformningen av detta koncept, vad gäller allt från resans längd till vilka aktiviteter som ska finnas med. Vi har lyssnat till alla era förslag som kommit in och vi säger stort tack till alla som har bidragit.

 • Busshämtning till flygplatsen

  Du blir upphämtad med buss i din utvalda kommun och körd till flygplatsen. Vår flygplatsguide möter upp vid bussen och hjälper till med incheckningen.

  Busshämtning till flygplatsen
 • Vi reser till Malaga

  Flyget går direkt till Malaga där vår svenska reseledare väntar på flygplatsen och tillsammans åker vi med bussen till hotellet. Körtiden är cirka 20 minuter.

  Vi reser till Malaga
 • LOKALOMRÅDET: Fantastiskt läge

  Hotellet ligger i ett bostadsområde bara några minuters promenad från Fuengirolas turistcenter. Här finns det gott om butiker och affärer och många barer och restauranger. Tågstationen ligger 150 m bort och det är 200 m till den långa stranden Las Gaviotas. Det är 3-4 mil till Marbella respektive Malaga och 18 km till Torremolinos. Med andra ord ett perfekt utgångsläge för den som vill strosa runt eller åka på utflykt.

  Fantastiskt läge
 • HOTELLET: Riktigt bra faciliteter

  Hotel Monarque Fuengirola Park är uppskattat av många anledningar. Det ligger idealiskt till och erbjuder många bekvämligheter och en vänlig service.

  Du kan se fram emot ett trevligt inrett rum på 28 m², med balkong. Gratis wi-fi över hela hotellområdet. Frukost och middag, som ingår i resans pris, serveras i bufférestauranten. På kvällarna ges underhållning. Poolområdet är rejält tilltaget och inkluderar en härlig trädgård. Där kan man njuta av solen, eller vila under palmernas skugga, alternativt ta en uppfriskande simtur. (utomhuspoolen kan vara stängd under vissa perioder då en badvakt måste vara närvarande)

  Vill du spela tennis eller padel, så erbjuds det på hotellområdet, utöver alla aktiviteter som Club Bella anordnar. Inomhus hittar du flera barer och caféer, uppvärmd pool och en spaavdelning där du kan njuta av både bastu och jacuzzi eller varför inte unna dig massage eller andra kroppsbehandlingar, mot en ersättning.

  Riktigt bra faciliteter
 • UTFLYKTER: Inkl. sightseeing i Malaga

  På hotellet kan du anmäla dig till våra utflykter som busstur till Ronda, Gibraltar eller Marbella. Likaså vandringsturer i naturen eller upptäcktsfärd till Andalusiens inland, där vi bland annat besöker en apelsinodling.

  De ovan nämnda utflykterna är inte inkluderade i resans pris. Det är däremot en sightseeingtur till det vackra Malaga, med sina mysiga gågator i gamla stan. Ovanför staden vilar den palatsliknande moriska fästningen Alcazaba. Vi tar tåget på denna resa, och stationen ligger mycket nära vårt hotell. Då vet du också hur du kan ta dig till Malaga ifall du senare vill göra en utflykt på egen hand.

  Inkl. sightseeing i Malaga
 • EN HELT VANLIG DAG PÅ CLUB BELLA…: Vad vill jag göra idag?

 • Jag vaknar och sträcker på mig och känner mig härligt utvilad. Går ut på balkongen och drar in ett djupt andetag och tackar mig själv för det goda beslutet att boka in mig på Club Bella, medan grannarna där hemma som bäst kanske håller på att skotta snö.

 • Att njuta av en god frukost står först på tur. På promenaden dit tar jag en extra titt på dagens program för att se vad som är på gång. Utflykterna till Ronda och Gibraltar ska jag förstås vara med på och dom har jag redan anmält mig till. Många aktiviteter anordnas flera dagar i veckan och det är ju bra ifall jag skulle ha missat något jag gärna vill vara med på.

 • Så vad vill jag helst göra i dag, tänker jag sen. Ska jag prova på yoga ute på gräsmattan? Eller vill jag bekanta mig med närområdet genom att följa med på promenaden? Eller både ock kanske?

  Promenaden visar sig vara ett väldigt bra sätt att lära känna flera av medresenärerna. Samtalen flyter på fint och när vi kommer tillbaka från turen ska ett gäng gå och fika tillsammans. Och förresten bestämde några av oss att vi ska gå och spela boule när vi kommer hem till Sverige igen. Vi bor ju ända så nära varandra. Och vi kan ju passa på att träna upp oss när vi är här.

 • På eftermiddagen lockar solstolen allra mest, med lite småprat vid poolen. Det känns roligt att träffa så många likasinnade här och vi hittar alltid gemensamma nämnare.

  Vattengymnastik är något helt nytt för mig, men jag ska hänga på vid nästa tillfälle, efter att ha blivit medlockad av en reskamrat. Vi ska även idag lära oss att blanda till en riktigt god sangria minsann. Det blir något att imponera på släkt och vänner med!

 • Som en god avrundning på en innehållsrik dag, med många minnesvärda upplevelser, blir det musikunderhållning ikväll. Alla jag talar med här är så eniga om att detta är ett fantastiskt sätt att resa och umgås. Allt är så välordnat och det finns så mycket att välja mellan - helt efter dagens humör, ork och lust.

 • AKTIVITETER PÅ HOTELLET

  Detta är exempel på aktiviteter som vi anordnar på Club Bella. Programpunkterna kan variera lite beroende på när du är här, men det finns alltid något för olika smakriktningar – så det är bara att välja och vraka efter ditt eget önskemål.

 • VEM KAN DELTA?: En resa för alla

  För att din resa med Club Bella ska bli verklighet behöver du på egen hand kunna klara av att hantera ditt bagage. Utöver det väljer du själv vilka aktiviteter du vill delta i, så att nivån stämmer överens med vad som känns roligt och möjligt för dig. Det som kännetecknar alla våra resor – och nu även Club Bella – är en härlig gemenskap tillsammans med andra resenärer och oss som jobbar här. Du är så välkommen att ringa när du vill veta mer!

  En resa för alla
 • Hemresa

  Vi åker buss till flygplatsen, och fortsätter till Sverige med flyg. Vi kommer sedan att köras tillbaka till din kommun med buss.

 • OBS!

  Vi förbehåller oss rätten till förändringar

  Dagsprogram skickas ut ca 3 veckor före avresan.

  För mer information och beställning - ring: 046-560 01 52 eller skicka ett mail till: info@bellaresor.se

  OBS! För att alla resande skall få ut det mesta av sin resa behöver man vara oberoende av reseledaren. Våra reseledare har i uppgift att se till gruppens helhet och kan därför inte hjälpa och assistera enskilda behov. Detta betyder att man själv ska klara av att t.ex. bära sin resväska, gå i trappor och på ojämnt underlag. Man ska kunna följa med på utflykternas promenader i rimligt tempo.

Karta

Hotellbilder

Här hittar du ytterligare bilder på vårt fina hotell Fuengirola Park:

Broschyr

Här hittar du vår Club Bella-broschyr.
Om du har problem eller vill att vår broschyr ska skickas per post - kan du kontakta oss här

Vårt koncept

Tillval och tillägg

Utflykter och tillval

 • Administrationsavgift
  Administrationsavgift Vi debiterar en obligatorisk administrationsavgift på 125 SEK per person. Detta täcker bland annat en utökad ansvarsförsäkring, i enlighet med paketreselagen, som Bella Resor tecknar för alla gäster via Gouda Reseförsäkring. Likaså täcker den avgiften till Resegarantifonden.

  Obs! Administrationsavgiften är alltså obligatorisk – och kan inte väljas bort.

  Pris: 125:-

Rumsval och övrigt

 • Dubbelrum med balkong 0:-
 • Dubbelrum med balkong för 1 person 4 495:-

Avgångar & priser

Se vårt kompletta urval av Club Bella - resor med senioraktiviteter här. Observera, att
dagsprogrammen kan variera för vår- och höstresor.

AvresaDestinationLediga platserfrån pris
2/11Se avreseorterHöstresa till Club Bella från Ängelholm, Helsingborg och LandskronaMer än 816 595:-BokaMer information
2/11Se avreseorterHöstresa till Club Bella från Nacka, Järfälla och SollentunaMer än 816 595:-BokaMer information
2/11Se avreseorterHöstresa till Club Bella från Trelleborg/Staffanstorp/MalmöMer än 816 595:-BokaMer information
16/11Se avreseorterHöstresa till Club Bella från Kristianstad, Eslöv och LundMer än 816 595:-BokaMer information
16/11Se avreseorterHöstresa till Club Bella från Österåker, Vallentuna och Upplands-VäsbyMer än 816 595:-BokaMer information
Fyra goda anledningar att resa med Bella Resor
1. Det är enkelt och smidigt

Du hämtas upp vid en central plats i din kommun och körs med buss till flygplatsen. Här erbjuds du hjälp med incheckning och bagageinlämning, vilket ger dig en bekymmersfri och lugn start på resan. Vid hemresan kör bussen tillbaka samma väg.

2. Det är tryggt

Din svenska reseledare är närvarande hela veckan. Hotell, måltider och utflykter är arrangerade och betalda i förväg. Vi genomför programmet i lugn takt – så att du kan fokusera på att njuta och få uppleva det bästa som resmålet har att erbjuda.

3. Det är lätt att hitta likasinnade

Det spelar ingen roll om du startar resan tillsammans med någon, eller om du reser själv. Semestern spenderas i grupp tillsammans med andra jämnåriga. Många berättar om nya vänner de har funnit, som de väljer att träffa igen efter hemkomsten.

4. Det är väldigt trevligt

Vi gör det mesta tillsammans – vi bor på samma hotell, äter mat tillsammans och vi åker på utflykter. De flesta som är med på resan kommer ju från samma hemkommun – där många delar liknande erfarenheter – och samtalen flyter på lätt!